top of page

3 online dobbelspellen met een hoge funfactor


3 online dobbelspellen met een hoge funfactor

Grijp je altijd terug naar spelletjes die je goed kent en ben je dringend toe aan iets nieuws? De drie spellen in dit artikel zijn leuke nieuwkomers in ons aanbod online dobbelspellen. Strijk jij de winst op? Test ze alle drie uit en kies je favoriet!


Cocktail Bar: dobbelspel met heerlijke drankjes

Schuif je stoel bij in de charmante Cocktail Bar. Je maakt hier zelf combinaties met de dobbelstenen. De winnende combo’s leveren je bonussen en vette prijzen op. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bovenste-plank-bonus? Neem een fles van achter de bar en misschien zit er wel een mooi extraatje in. Zolang je geen lege drankfles selecteert, gaat de bonusronde verder.

Geen cocktailbar zonder happy hour natuurlijk … Als je tot middernacht blijft hangen, dan krijg je een drankje van het huis. Je kiest trouwens zelf de achtergrondmuziek: chill-out, jazz of house music. Fun verzekerd!

Duivels dobbelen met Devilish

Zin om je rebelse kantje te laten zien? In de dice game Devilish dobbel je in een duivelse context je bonussen bij elkaar. Heb je meer dan 100 punten in één spel, dan begint het Duivelse Rad te draaien. Daarmee kun je houwelen winnen én heb je een stapje voor in de bonusronde van de Hemelse Houwelen. Doel van het spel? Het duiveltje langs de poorten van de hemel binnensmokkelen. We wensen je duivels goede kansen toe.

Bloemenpracht troef in dobbelspel Red Lotus

In dit vuurrode dobbelspel draait het om bonussen. Het unieke aan Red Lotus? Je hebt zelf iets te zeggen in de bonusronde van deze dice game. Kies je voor het Lotus Wheel of Choice, het Wheel of Courage of het Wheel of Balance? Elk rad heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Aan jou om ze te ontdekken én de juiste keuze te maken.

Zin gekregen in een van onze dobbelspellen?

Neem snel een kijkje in ons online casino. Lucky Games heeft een ruim aanbod online dobbelspellen. Voor je begint te spelen, moet je wel even een account aanmaken en geld op je speelrekening storten. Van elk spel is een demoversie beschikbaar. Veel dobbelplezier!6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU