top of page

5 Gouden tips om online Blackjack te spelen - Lucky Games Casino

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be -5 Astuces pour le Blackjack en ligne

Online blackjack wordt wereldwijd door veel spelers gesmaakt omwille van de eenvoud van het spel en de combinatie van strategie en vaardigheid. Het doel van het spel is een hand te verkrijgen die hoger is dan die van de dealer, maar die niet hoger is dan 21.Of je nu een beginnende of gevorderde blackjackspeler bent: we kunnen allemaal tips gebruiken om de winstkansen bij blackjack vergroten.

Tip 1: leer de basisstrategie en hou je daar aan

Ga er altijd van uit dat de kaart die je niet ziet een 10 zal zijn, statistisch gezien is die kans het grootst. Als je niet weet wat je moet doen, maak dan gebruik van een tabel voor blackjack. Zo'n tabel geeft precies aan wat je in welke situatie moet doen.


Kaart vragen, passen, inzet verdubbelen of splitsen: het is allemaal al voor je uitgedacht. Het is niet gezegd dat je dan wint, maar je verhoogt je winstkansen er wel degelijk mee. Download zo'n tabel online of leer de strategie door middel van een goede blackjack app op je telefoon. Zie voorbeeld hieronder.

Blog LuckyGames.be -5 Astuces pour le Blackjack en ligne

Tip 2: verdubbel bij 11 en splits bij een paar met achten of azen

Je moet altijd je inzet verdubbelen als je bij je eerste twee kaarten een totaal hebt van 11. Zijn je eerste twee kaarten twee achten of twee azen? Splits dan, want je gaat ervan uit dat de volgende kaart een tien zal zijn.


Tip 3: Splits nooit kaarten die 10 waard zijn of twee vijven

Heb je twee kaarten gekregen die een waarde van 10 vertegenwoordigen? Splits dan nooit. Hetzelfde geldt indien je twee vijven hebt. De kans dat je daarna bij allebei 15 punten hebt, is best groot. Speel twee vijven altijd als 10 punten, zodat je 20 punten hebt als de volgende kaart de statistische 10 is.

Tip 4: verhoog je inzet altijd bij een winnende serie

Win je 3 keer of meer achter elkaar je hand, dan bevind je je in een zogeheten winning streak. Het is dan aan te raden om je inzet te verhogen. Zo maak je een maximale winst zolang de serie voortduurt. Begin je te verliezen, verlaag je inzet dan meteen.


Tip 5: cash op tijd

De meeste mensen gaan te lang door met spelen. Stel jezelf een winstdoel en als je dat behaald hebt, stop dan direct. Behoed jezelf om door te spelen want uiteindelijk zal het geluk zich tegen je keren.

Online blackjack spelen op Luckygames

Blog LuckyGames.be -5 Astuces pour le Blackjack en ligne

Je kunt blackjack online spelen op Lucky Games via het spel Blackjack Multi Hand van Gaming1.

Blackjack wordt gespeeld aan een blackjacktafel met een dealer en doorgaans zes spelers. Voor online blackjack gelden dezelfde regels als voor traditioneel blackjack. De spelers spelen afzonderlijk tegen de dealer en hebben geen invloed op elkaars spel.


Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU