top of page

Airdice Random Reels Dice Slot Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be - Airdice Random Reels Dice SlotZet U schrap voor spanning met dit zeer volatiele spel!Selecteer een inzet en druk rechtsonder op Spelen om de rollen te draaien. Het stersymbool verschijnt op bepaalde andere symbolen. Zet de sterren op een lijn voor de grootste prijzen!


Algemene informatie over random reels

RANDOM REELS DICE is een videoslot met 3 rollen en 5 vaste winlijnen. Een combinatie van drie overeenkomende symbolen langs een of meer winlijnen vormt een winst.


Winsttabel Airdice Random Reels Dice Slot

Blog LuckyGames.be - Airdice Random Reels Dice Slot

De winsttabel geeft de prijs aan voor elke gewonnen combinatie. Als je wint op twee of meer winlijnen, worden alle winsten bij elkaar opgeteld. De winsten worden onmiddellijk aan het einde van elke spelronde uitbetaald.


Symbolen op de Random Reels Dice

Het spel bevat 8 reguliere win-symbolen en een speciaal symbool, het STAR-symbool. Het STAR-symbool is altijd gekoppeld aan een ander, normaal symbool. Het paar vormt wincombinaties.


Blog LuckyGames.be - Airdice Random Reels Dice Slot

Als een lopende spelronde om welke reden dan ook wordt onderbroken, wordt alle spelinformatie opgeslagen totdat het spel opnieuw wordt geopend. Het resultaat van het onderbroken spel wordt automatisch aan de speler getoond voordat er nieuwe rondes kunnen worden gespeeld.


Als het onderbroken spel niet door de speler wordt geopend, wordt het uiteindelijk automatisch gewist en worden mogelijke winsten automatisch uitbetaald. Bij defecten vervallen alle uitbetalingen en spelen.

Het theoretische rendement voor de speler (RTP) is 95,43%.

Weddenschappen worden geselecteerd door op de STAKE-knop te drukken. Er wordt een menu met beschikbare weddenschappen gepresenteerd. Klik op het gewenste bedrag. Klik ergens op het scherm om het inzetmenu te sluiten.


Om de ronde te starten, klikt u op het spin-symbool.


Auto Spins op de Random Reels Dice

Om de autoplay-modus te starten, waarbij meerdere spins zonder afzonderlijke gebruikersactie mogelijk zijn, drukt u op het autoplay-symbool.

Er wordt een optiemenu geopend. Selecteer het gewenste aantal autospins en optionele verlies- en / of winlimieten voor de autospins. Klik op de START AUTOPLAY knop om de spins te starten.


• Game client: HTML5

• Game type: 3x3 Slot

• Winlijnen: 5

• Mystery games: neen

• Stakes: 0.10€ – 20 €

• Max win: 2000€

• RTP: 95,43%


Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op het Airdice Random Reels Dice Slot spel!


Meer informatie over de dice slot games hier.

1 weergave0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU