top of page

Airdice Wheel Of Antwerp Dice Game Review Lucky Games


Airdice Wheel Of Antwerp Dice Game Review Lucky Games

Indien u nog nooit in Antwerpen bent geweest, zal dit spel een aantal kenmerken van de stad in de kijker zetten: van de diamanten tot de haven via de oude markt, het spel heeft echt de juiste achtergrond en sfeer om zowel plezier als mooie winsten te geven.


Heel lang geleden heerste de reus Antigoon over het eiland in de Schelde, en degenen die door de Schelde moesten varen moesten de helft van hun vracht afstaan. Voor wie dit weigerde te doen werd hun rechterhand afgesneden en in de Schelde geworpen. Vandaar dus de banming van de stad Antwerpen, afgeleid van 'hand werpen'.

Hoe spelen op Wheel of Antwerp?

Er zijn ruime inzetmogelijkheden van €0,25 tot €15. Bij een maximale inzet kan uw winst tot wel €1500 oplopen!


Kies uw inzet om het spel te beginnen en klik daarna op START. U ziet een kolom van dobbelstenen die u in één van de speelvelden dient te plaatsen. Het doel is om 3 dezelfde dobbelstenen in een horizontale of diagonale lijn te plaatsen.


Bonus Wheel Of Antwerp

Airdice Wheel Of Antwerp Dice Game Review Lucky Games

Lukt het u om 3 bonussymbolen (wild) op een rij te plaatsen? Dan krijgt u toegang tot het Wheel of Antwerp bonus spel. Hier kunt u, door aan het rad van fortuin te draaien, extra punten en/of Mystery Games verdienen om zo tot 1500 EUR per spel binnen te slepen!

Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, LuckyGames.be, en haal enorme winsten binnen op het dice spel Wheel Of Antwerp!


Wheel Of Antwerp Spel Verloop LuckyGames

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU