top of page

Airdice Zodiac Dice Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be - Zodiac Dice Game Airdice

Kies uw Lucky Sign en verdien je eigen fortuin!


De kenmerken van dit back-to-the-roots dobbelspel zijn onder meer een wiel-bonusspel accepteren / weigeren en het kiezen van je eigen sterrenbeeld om het gevoel van het spel te beïnvloeden.


Kies eerst uw inzet met behulp van de inzetknop. Druk op start om het spel te starten. Plaats de kolom met 3 willekeurige dobbelstenen in een van de vier vakjes. Je verdient punten door 3 dezelfde dobbelstenen in een horizontale of diagonale lijn te plaatsen.


Zeldzame dobbelstenen leveren een betere beloning op. Een minimum van 100 punten is nodig om te winnen. Combineer meerdere lijnen en vakjes voor nog meer punten.


Blog LuckyGames.be - Zodiac Dice Game Airdice

Kies je Lucky Sign

In het Airdice Zodiac dice spel kan je jouw favoriet sterrenbeeld kiezen om allereerst de look and feel van het spel te wijzigen maar tevens het bonusspel geef je dan een meer persoonlijke look om je geluk te beproeven op het bonus wiel.

Blog LuckyGames.be - Zodiac Dice Game Airdice

Dierenriemradbonus


Het dierenriemrad bestaat uit twee genestelde wielen, plaats drie bonussybolen op een winlijn om de bonus feature te activeren. Het binnenste wiel bevat de dierenriemtekens en het buitenste wiel bevat punten, geld en


Mystery Games. Eerst draait het binnenste wiel en uw Lucky Sign geeft aan welke twee sectoren van het buitenste wiel verdubbeld worden. Uitzonderingen voor de multiplier zijn: - 700 punten worden 1000 punten + 1 mystery game - 1000 punten worden 1000 punten en 5 mystery games Er is ook een willekeurige mystery game sector, de niet-verdubbelde hoeveelheden zijn 2,3,4 of 5 mystery games en tijdens de multiplier zijn de opties 4,6,8 of 10 mystery games. Je krijgt 5 draaipogingen waarna het laatste resultaat automatisch wordt geaccepteerd.


• Game-client: HTML5

• Speltype: plaatsing van dobbelstenen

• Bonusfunctie: wiel accepteren / weigeren met 5 pogingen

• Mystery games: 1-10 Mystery Games via de bonusfunctie

• Inzetten: 0,25–25 €

• Jackpot: nee

• RTP: 96%

• Extra functie: kies een sterrenbeeld en beïnvloed het gevoel van het spelWanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, LuckyGames.be, en haal enorme winsten binnen op het Airdice Zodiac Dice spel!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU