top of page

Egaming Dice Quest 2 Dice Slot Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021

Egaming Dice Quest 2 Slot Review - Luckygamesblog

Dice Quest 2 is een videoslot spel, dat zich afspeelt in het thema van de diepe jungle met een verborgen schat uit een verdwenen oude beschaving.


Het spel heeft 5 kolommen (3 symbolen per enkele kolom) en 3 rijen (4e bovenste rij helemaal bovenaan is alleen bedoeld als voorbeeld van aankomende symbolen) en 20 winlijnen.

Spelregels voor Dice Quest 2

Er zijn minimaal 3 identieke symbolen (één symbool per kolom) vereist om een ​​winnende combinatie te creëren op ten minste één van de 20 mogelijke winlijnen.

Alle winnende combinaties worden geteld van links naar rechts, van rechts naar links en in het midden. Alleen de hoogste winst behaald op een winnende lijn wordt in acht genomen voor de uitbetaling van winsten.


Kenmerken en symbolen van de Dice Quest 2

Egaming Dice Quest 2 Slot Review - Luckygamesblog
  • Wild symbolen

Het WILD Green Stone Dice-symbool vervangt elk ander symbool in de huidige kolom, behalve het scatter-symbool "Red Stone Dice", alleen als het deel uitmaakt van een winnende combinatie op ten minste 1 van de 20 winlijnen.


Elke actieve WILD die deel uitmaakt van een winnende combinatie op een actieve winlijn, vermenigvuldigt de winst met x2.

  • Scatter-symbool

Het SCATTER Red Stone Dice-symbool verschijnt in elke kolom en in elke positie. 3 of meer scatter-symbolen activeren de MYSTERY-bonusfunctie.


Elk van de scattersymbolen, die deel uitmaken van de ketting die de bonusfunctie heeft geactiveerd, wordt omgevormd in een oude juwelencrypt met verborgen schat in een willekeurige diamant volgens de uitbetalingstabel op basis van de huidige inzet.

Egaming Dice Quest 2 Slot Review - Luckygamesblog

De bonusfunctie eindigt wanneer alle crypten zijn geopend of wanneer een lege crypte is gevonden.


Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op het Egaming Dice Quest 2 dice slot spel!


Meer informatie over de dice slot games hier.

1 weergave0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU