top of page

EGT Book Of Dice Slot Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021

EGT Book Of Dice Slot Review - Luckygamesblog

Een middeleeuwse fantasie voor fans van klassieke slots met deze geweldige EGT Book Of Dice gokkast!Spelers kunnen ervoor kiezen om de Book of Dice-slot gratis te spelen in demo modus of ze kunnen de rollen laten draaien voor echt geld. Deze gokautomaat heeft 5 rollen en 20 afzonderlijke winlijnen die van links naar rechts uitbetalen.


Er zijn verschillende bonusfuncties, zoals de gokoptie, jackpot kaarten, gratis spins, wild en scatter.


Betaaltabel van de EGT Book Of Dice

EGT Book Of Dice Slot Review - Luckygamesblog

EGT Book Of Dice Slot Review - Blog Luckygames.beEGT Book Of Dice Slot Review - Blog Luckygames.be

Enkele van de best betalende symbolen van de EGT Book Of Dice gokkast zijn een verschrompelde tovenaar, een feeënkoningin, een schatkist, een krachtige scepter en een magisch amulet.


Bijkomende speciale symbolen zijn de scatter die als een kristallen bol word weergegeven en het WILD symbool Book of Dice (een krachtig manuscript van geheime spreuken). De standaard symbolen zijn van verschillende kleuren, zoals goud en kobaltblauw.


De Book of Dice online gokkast heeft een fantasiethema met zijn middeleeuwse tovenaars en magische symbolen. EGT Interactive is er echter ook in geslaagd om wat klassiek gokken in de mix te mengen met de rollende dobbelstenen en jackpot cards feature (dat bijna doet denken aan Alice in Wonderland).


Leuke bonusrondes starten nu!

EGT Book Of Dice Slot Review - Luckygamesblog

De EGT Book of Dice online gokkast heeft een paar charmante features die dit spel een beetje interactiever maken voor spelers. Zo is er bijvoorbeeld een ‘gokronde’ waaraan u kunt deelnemen na een overwinning. Dit betekent dat u uw uitbetaling kunt verdubbelen - of alles kunt verliezen.


De gokkast heeft ook een wild-symbool in de vorm van het Book of Dice. Dit kan gelden voor alle symbolen, met uitzondering van de scatter, en verdubbelt de beloningen in de winlijnen.


Ten slotte hebben we de functie jackpotkaarten (jackpot cards) die hieronder meer in detail wordt uitgelegd.


EGT Book OF Dice Gamble feature

EGT Book Of Dice Slot Review - Luckygamesblog

Deze nieuwste versie bevat de functie voor dubbele weddenschappen die misschien bekend voorkomt bij degenen die regelmatig andere gokkasten spelen.


Het is een eenvoudige kleurkeuze om je huidige winst te verdubbelen met de juiste keuze of te verliezen met de verkeerde. Spelers die geen risico willen nemen, kunnen ervoor kiezen om opnieuw te draaien en niet op de GAMBLE-knop te klikken.


Liefhebbers van autoplay hoeven zich hier geen zorgen over te maken, aangezien het gebruik van deze autopins het gokspel ongeldig maakt. Klik om auto te selecteren en het blijft draaien totdat je er nogmaals op drukt om het uit te schakelen.


Blog LuckyGames.be - EGT jackpot Cards

EGT Jackpot Cards

JJackpot Cards is een mystery jackpot bestaande uit vier niveaus. Elk niveau van de mysterie jackpot wordt door een kaartkleur aangegeven.Elk van de jackpotniveaus kan worden gewonnen tijdens de “Jackpot Cards” Mystery bonus die willekeurig na het beëindigen van het basis spel en het innen van alle winsten wordt geactiveerd.


De speler kiest kaarten uit de 12 weergegeven kaarten, die met beeldzijde naar onder zijn gelegd, totdat 3 dezelfde kaartkleuren worden onthuld.


Het Jackpot Cards Mystery niveau dat met de kleur overeenkomt wordt toegekend. Het bonusbedrag komt overeen met het bedrag dat op het moment van de onthulling van de laatste kaartkleur werd verzameld en wordt rechts van elke kaartkleur aangegeven.


Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op het EGT Book Of Dice slot spel!


Meer informatie over de dice slot games hier.

8 weergaven0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU