top of page

Gaming1 Dice Of Mystery Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be - Gaming1 Time Atthak Dice Slot

Faraonische beloningen!

Maak je combinaties compleet dankzij de wild-dobbelstenen!

Win de felbegeerde progressive jackpot!
Gebruik wat wild-dobbelstenen!

Een kolom met wild-dobbelstenen kan op willekeurige wijze verschijnen tijdens een ronde. Plaats de kolom zoals alle andere kolommen met dobbelstenen. De wild-kolom vervang alle andere symbolen inclusief de bonus-dobbelstenen. Deze functie is alleen beschikbaar in een klassieke ronde.


Het cashback-boek

Het cashback-boek kan aan het einde van een verloren ronde worden ontgrendeld en biedt je een prijs aan het begin van de volgende ronde.


Elke verloren ronde biedt je de kans om het cashback-boek te activeren. Als het boek eenmaal geactiveerd is, verandert het. Start een nieuw spel: het boek opent zich, de pagina's bladeren voorbij en je wint een beloning van 100 tot 250 punten of 1 tot 5 mystery.

Je beloning wordt gereserveerd en aan het einde van de ronde toegevoegd nadat de vermenigvuldiger op de punten is toegepast.


Een ronde is verliezend als je geen enkele winst hebt opgestoken, of dat nu in kredieten of mystery is. Het boek wordt niet geactiveerd tijdens mystery-rondes.

Het rad met schatten

Plaats 3 bonusdobbelstenen op een rij om de bonusronde het rad met schatten te ontgrendelen.


Draai aan het rad en ontvang een eerste prijsvoorstel. Als het rad eenmaal is gestopt, vind je het voorstel aan het vakje aan de rechterkant van het rad. Accepteer het voorstel om de prijs te winnen en sluit de bonusronde of weiger het voorstel en draai opnieuw aan het rad.

De geweigerde voorstellen worden veranderd in book of mystery-vakjes. Je mag tot 5 keer aan het rad met schatten draaien.


Het book of mystery-vakje opent het heilige boek met mystery. Het komt tot leven, laat de pagina's omslaan en stelt je een bedrag van 1 tot 5 mystery of een grote prijs van 10 tot 30 mystery voor.


Het laatste voorstel, de progressive jackpot, of de winst van 10 tot 30 mystery worden automatisch geaccepteerd. Daarna wordt de bonusronde afgesloten.

Tijdens het bonusspel blijft de inzet identiek aan het spel dat de bonus heeft geactiveerd.

Winstkansen

De som van het aantal punten behaald in elk van de roosters wordt bovenaan de roosters getoond en het totaal aantal punten van alle roosters verschijnt in het vakje totaal punten.


Aan het einde van het spel wint u het bedrag (win) dat overeenstemt met de behaalde puntenschijf. Dit bedrag wordt toegevoegd aan uw credits.

Zet 3 bonussymbolen op een lijn in een van de roosters en speel het bonusspel. Met deze bonus kunt u punten en mystery games winnen. Eén bonus per raster.

Tijdens een spel kunt u tot 100 x uw inzet winnen.

Progressive jackpot

De progressive jackpot is een gedeelde jackpot die over alle spelers en speelsters wordt verdeeld. Om de jackpot te winnen, moet je aan het egyptische rad draaien. Als het rad stopt op het jackpot-vakje, win je het bedrag van de gedeelde pot.


Het bedrag wordt automatisch geaccepteerd en rechtstreeks aan je krediet toegevoegd.

Herverdelingspercentage: 96.00%
Inzet Min : 0,25 €
Inzet Max : 25,00 €

Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op dit Gaming1 Dice Of Mystery spel!


Meer informatie over de dice games hier.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU