top of page

Gaming1 Horus Temple Diceslot Game Review Lucky Games


Gaming1 Horus Temple Diceslot Game Review Lucky Games

Reis samen met ons terug in de tijd naar het oude Egypte en treed binnen in de tempel van Horus op Luckygames.be! Maak zoveel mogelijk opeenvolgende winnende combinaties met onze nieuwste dice streak en behaal goddelijke winsten!


Nieuwe dice streak

Trotseer de oude goden met onze nieuwe dice slots en verbeter je winnende combinaties. Maak je een betere combinatie, dan draaien de rollen opnieuw verder!


Treed binnen in de Horus tempel!

Gaming1 Horus Temple Diceslot Game Review Lucky Games

Er zijn 2 manieren om in de Egyptische Horus tempel binnen te geraken:

  • Verzamel 5 bonussymbolen.

Zodra er 3 bonussymbolen verschijnen op de rollen, worden deze rollen geblokkeerd.


Verzamel minstens 5 bonussymbolen om toegang te krijgen tot de tempel met 2 kansen om een standbeeld te kiezen.

  • Verzamel 24 bollen. De bollen worden uitgedeeld aan het einde van de spin in functie van het aantal bonussymbolen in het spelrooster.

Voor iedere bol mag je 1 standbeeld kiezen in de tempel van Horus.


De free spins liggen voor het grijpen!

Gaming1 Horus Temple Diceslot Game Review Lucky Games

Krijg toegang tot de bonus om 10 gratis speelbeurten te winnen. Verzamel de tempelbewaarders en transformeer ze in Frozen Wilds om in het rooster te plaatsen tijdens gratis speelbeurten.


Gratis speelbeurten worden automatisch gespeeld. Als u tijdens een gratis speelbeurt opnieuw een combinatie van bonussymbolen maakt, krijgt u er extra gratis speelbeurten bij. Als u de 24 bollen verzamelt tijdens gratis speelbeurten, worden deze geactiveerd bij de volgende speelbeurt.


De SuperGames

Gaming1 Horus Temple Diceslot Game Review Lucky Games

De Super Games zijn bonusspellen met een hoge winstkans. Wanneer u meer dan 100x uw inzet wint, hebt u recht op een Super Game (SG) net als elke schijf van 10 euro. Een spel kost 1 SuperGame-ticket en 0,10 €. Met ieder spel kunt u tot 10 € winnen. Met een SuperGames-ticketjackpot kan je extra tickets winnen dankzij het SG Jackpot-vakje. De jackpot start bij 3 tickets en wordt toegekend wanneer het rad stopt op het vakje SG +1.

Klaar om de Egyptische goden te trotseren op Luckygames.be?

Wanna be a Lucky Star? Play LuckyGames!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, LuckyGames.be, en haal enorme winsten binnen op het Horus Temple diceslot spel!


3 weergaven0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU