top of page

Gaming1 nieuw dice spel, Glint!


Gaming1 Glint nouveau jeu de Dice

Laat je meeslepen door een ontspannen sfeer met dit sprankelende dobbelspel.

Ontdek de magie van de tweefasenbonus die je prijzen zal vermenigvuldigen.
Vind de WILDE dobbelstenen die alle dobbelstenen vervangen, inclusief BONUS-dobbelstenen!

Ontdek een uniek puntenniveau dat MYSTERY-spellen biedt in het basisspel.


VERLOOP VAN DE BONUSRONDE

Zet 3 bonussymbolen op een lijn in een van de roosters en speel het bonusspel. Met deze bonus kunt u punten en Mystery games winnen. Eén bonus per raster.


Tijdens de bonusronde blijft de inzet hetzelfde als tijdens de ronde die de bonus ontgrendelde.


LITHOCHROMIE

Plaats 3 bonussymbolen op een rij om de bonusronde 'Lithochromie' te ontgrendelen.

Er zijn in totaal 12 diamanten. Achter elk van hen schuilt een prijs die willekeurig wordt toegekend. Deze edelstenen worden onthuld totdat er nog maar één overblijft. Je wint de prijs van de laatste overblijvende diamant.

Het doel van het spel is raden welke edelsteen de laatst overgebleven edelsteen zal zijn.

Selecteer 3 van de 12 edelstenen om de loterij te beginnen. Als de laatste edelsteen één van de edelstenen is die je hebt geselecteerd, ontgrendel je de bonusronde 'Chromatisch rad', en win je je prijs.

Gaming1 nieuw dice spel, Glint!

CHROMATISCH RAD

Dit rad levert een extra prijs op in de vorm van een winstvermenigvuldiger of extra prijs.


U kunt op elk moment kiezen om de animatie te stoppen. Als het lampje stopt op een prijs, wordt de winst bij de beloning opgeteld.

Gaming1 nieuw dice spel, Glint!

BETAALTABEL VAN DE GLINT DICE

De som van het aantal punten behaald in elk van de roosters wordt bovenaan de roosters getoond en het totaal aantal punten van alle roosters verschijnt in het vakje TOTAAL PUNTEN.


Aan het einde van het spel wint u het bedrag (WIN) dat overeenstemt met de behaalde puntenschijf. Dit bedrag wordt toegevoegd aan uw credits.


Zet 3 bonussymbolen op een lijn in een van de roosters en speel het bonusspel. Met deze bonus kunt u punten en Mystery games winnen. Eén bonus per raster.

Gaming1 nieuw dice spel, Glint! - Bataaltabel

MYSTERY GAMES

Een Mystery game is een speciaal spel waarmee u de maximumwinst behaalt, ongeacht het aantal punten dat u hebt verzameld! Tijdens een spel kunt u tot 100 x uw inzet winnen.

Mininum inzet: 0,25 €
Maximum inzet: 25,00 €
Maximale winst: 100x je inzet dus 2500€ + 5 Mystery Games !

Onze mening over de Glint Dice van Gaming1

Dit nieuwe Gaming1 spel brengt een beetje frisheid in de gebruikelijke dobbelspellen met een klassiek, helder en aangenaam ontwerp. De geluiden en effecten zijn aangenaam en zacht maar toch repetitief, ieder zijn eigen mening dus.


Het grote pluspunt van het spel Glint is dat je meer dan 1000 punten per spel kunt verzamelen en zo nog meer winsten kunt vrijgeven. Inderdaad, de klassieke 1000 punten geven je nog steeds 100 maal de waarde van je inzet, maar je kunt tot 2000 punten per spel krijgen en zo nog 5 Mysteries-spellen extra winnen en dit vanaf de kleinste startinzet van 0,25 €!


De bonus van diamanten en het kleurenwiel zijn ook een beetje ongewoon omdat je een keuze moet maken uit diamanten en je zou de speciale sleutel achter een van hen kunnen tegenkomen. Deze speciale sleutel geeft je toegang tot de tweede bonus van het rad van fortuin die je extra punten kan opleveren of zelfs de puntenvermenigvuldiger waarmee je meer dan 1000 punten per spel kunt verdienen!


Omdat de mogelijke winsten hoog zijn op de Dice Glint, zul je jezelf met wat meer geduld moeten bewapenen voordat je toegang krijgt tot de felbegeerde bonus! De bonus zal je echter niet onverschillig laten!


Conclusie, een nieuwe toevoeging aan het Dice Gaming1 spelaanbod met een nieuw soort mogelijke winst, snel uitproberen zou onze boodschap zijn!


Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op dit nieuwe Gaming1 spel op ons online casino, Luckygames.be, en haal de mooiste winsten binnen!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU