top of page

Greentube Always Hot Cubes Dice Slot Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be - Greentube Always Hot Cubes


De Always Hot Cubes videoslot is een ongebruikelijke kijk op Greentube's populaire videoslot. De gebruikelijke fruitsymbolen worden vervangen door dobbelstenen.


Het spel is dus een soort hybride van craps en een gokautomaat. Er zijn 3 rollen en 5 vaste winlijnen. Voor elke draai kun je uitbetalingen krijgen met de coëfficiënten tot x300. Er is ook een kansspel waarin je jouw winst kunt vermenigvuldigen.


Always Hot Cubes Video Slot Regels

De besturing van het spel is erg eenvoudig, zelfs voor beginners. Er is maar één instelbare parameter in het spel: het inzetbedrag. In het Inzet / Lijn-menu kunt u deze parameter selecteren. Er zijn de "" en "+" knoppen, waarmee u het bedrag van 1 tot 100 kunt selecteren.

Vervolgens wordt het vermenigvuldigd met 5. Dit is hoe de totale inzet wordt gevormd. Het wordt bij elke draai aan de rollen van de rekening afgeschreven.

Je kunt de spins starten met een van de volgende twee knoppen:

  • Start (voor handmatige modus)

  • Autoplay (automatische modus)

Er is een informatiegedeelte, waar u meer te weten kunt komen over alle mogelijke uitbetalingen in het spel Om dit gedeelte te openen, klikt u op de uitbetalingstabelknop.

Kansspel op de Always Hot Cubes

Blog LuckyGames.be - Greentube Always Hot Cubes

Het kansspel wordt gestart door op de Bet-knop te drukken zodra een winnende combinatie op de rollen is gegenereerd. Dit deel heeft eenvoudige regels. U ziet een omgedraaide kaart op het scherm. Jouw taak is om de kleur van de kaart te raden. Als je het goed hebt geraden, wordt de laatste overwinning verdubbeld.

Uw kansen in het kansspel zijn 50/50.

Symbolen en winsten op de Always Hot Cubes

Er zijn 9 pictogrammen in het spel met de volgende uitbetalingscoëfficiënten:

  • Rode hiëroglief - 300

  • Ster - 200

  • Zwarte hiëroglief - 100

De overige pictogrammen hebben de vorm van de gezichten van een dobbelsteen. Ze vermenigvuldigen de inzet per lijn als volgt:

  • 6, 5 - 80

  • 4, 3, 2, 1-40

De winnende combinaties bestaan ​​uit 3 identieke symbolen op de actieve winlijn.

Blog LuckyGames.be - Greentube Always Hot Cubes

Hoe winnen op de Always Hot Cubes

De RTP van Always Hot Cubes (Theoretisch rendement op spelerpercentage) is 95,66%. Er zijn twee tips die je moet volgen om het aantal winsten op deze eenarmige bandiet te verhogen.


Neem eerst deel aan het kansspel. Hiermee kunt u kleine winsten met 2 of meer vermenigvuldigen.

Ten tweede wordt aanbevolen om het bedrag van de weddenschap geleidelijk te verhogen. Je moet het met dezelfde bedragen verhogen totdat je een combinatie krijgt met een hoge uitbetaling.

Herverdelingspercentage: 95.66%
Inzet Min : 0,50 €
Inzet Max : 50,00 €
Winst Max : 3.000,00 €

Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op het Novomatic Greentube Always Hot Cubes slot spel!


Meer informatie over de dice slot games hier.

4 weergaven0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU