top of page

Greentube Dice Winner Dice Game Review Lucky Games

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Blog LuckyGames.be - Greentube Dice Winner - Dice SpinnerSpeel het populairste dobbelspel van de Belgische speelhallen. De Dice Winner is een geweldige klassieker gebaseerd op het bekende Dice Spinner-spel!
In Dice Winner ™ heb je jouw zegje in welke posities op de rollen de verschillende dobbelstenen zullen verschijnen. Kies verstandig, want hoe meer combo's je wint, hoe meer je per lijn wint en hoe hoger de bonussen. Je kunt je geluk een boost geven met de rad van fortuin bonus: één draai aan het rad en je krijgt extra winsten in je box!

Rad van fortuin bonus Dice Winner

Blog LuckyGames.be - Greentube Dice Winner - Dice Spinner

Als de 3 WHEEL OF FORTUNE-symbolen op een van de winlijnen terechtkomen, wordt de functie Wheel-of-Fortune geactiveerd. Er wordt een WHEEL OF FORTUNE gelanceerd dat verschillende bonuspunten bevat, waaronder een Mystery Win. Het aantal verdiende punten wordt na de functie bij je totaalscore opgeteld.

Winst vermenigvuldigers

Verschillende winstvermenigvuldigers zijn beschikbaar in het basisspel Dice Spinner en dus ook in de online Dice Winner-versie.

- Verkrijg 3 boxen met winsten om uw totale winst met x1,5 te vermenigvuldigen

- Verkrijg 4 boxen met winsten om uw totale winst met x2 te vermenigvuldigen

- Verzamel 9 identieke symbolen in een of meer vakken om uw winst nog meer te boosten dankzij de 200 extra bonuspunten die je met de 9-alike verkrijgt!

Uitbetalingstabel van de Dice Winner

Blog LuckyGames.be - Greentube Dice Winner - Dice Spinner

Zet in van 0,50 € tot 50 € per spel en win van 50 € tot 5000 € als je 1000 punten verzamelt tijdens je spel om de maximale winst voor je weddenschap te behalen.

Herverdelingspercentage: 94.71%
Inzet Min : 0,50 €
Inzet Max : 50,00 €
Winst Max : 5.000,00 €

Wanna be a Lucky Star? Play Lucky Games!

Waag je kans nu op jouw favoriet online casino, Luckygames.be, en haal enorme winsten binnen op het Novomatic Greentube Dice Winner spel!


Meer informatie over de dice games hier.

10 weergaven0 opmerkingen

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU