top of page

Online dice games: 3 tips voor meer spelplezier en een hogere winst

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021


Online dice games: 3 tips voor meer spelplezier en een hogere winst

Dice games zijn dobbelspellen waarbij je wint als je op één lijn gelijke symbolen kunt plaatsen. Je legt je geluk deels in handen van het spel, aangezien je nooit weet hoe de dobbelsteen zal vallen.


Nadien tellen je strategische keuzes, want jij bepaalt waar je het verschenen symbool toevoegt. Wil je je verder verdiepen in online dice games? Lees onze tips voor meer spelplezier en een hogere winst.

  • Speel eerst met een lage inzet

Doorloop eerst de demoversie van je gekozen dice game en kies in het begin de laagst mogelijke inzet. Zo leer je het spelverloop en de regels én ontdek je de beste manieren om te winnen, zonder dat je al te veel geld verliest.

  • Blijf trouw aan je favoriete spellen

Zoek een online dice game dat je ligt en spring niet van de ene variant op de andere. Het is namelijk beter dat je je even focust op één spel, zodat je het spelverloop goed begrijpt en de winnende lijnen niet verwart met die van een ander spelletje. Probeer gerust meerdere dice games uit (zie tip 1), maar verdiep je uitendelijk wel in één spel om je winstkansen te verhogen.


  • Plan je strategie, maar durf ook veranderen

Met de juiste tactiek haal je het maximum uit je inzet, maar pin je hier niet te hard op vast. Merk je bijvoorbeeld dat de combinatie die je voor ogen had niet meer haalbaar is — of enkel met een grote portie geluk? Pas je strategie dan aan en streef een andere combinatie na. Door een ruimere kijk op het spel te houden en op tijd af te stappen van je oorspronkelijke plan, kun je namelijk (grote) verliezen vermijden. Speel de leukste online dice games bij Lucky Games Ben je klaar om te spelen? In ons online casino vind je een groot aanbod aan dice games en andere leuke spelletjes. Wie weet word jij wel onze volgende winnaar! Maak snel en eenvoudig een account aan.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ARTIKELEN DIE INTERESSANT ZOUDEN KUNNEN ZIJN VOOR JOU